Povestea Nu Te Irosi

Am avut mereu senzaţia că pot mai mult. Că ori nu sunt unde trebuie, ori că nu e suficient ce fac. Că stau degeaba. Că mă irosesc.

Se întâmpla în adolescență. Pe atunci, parcă eram lovită din toate părțile: Anxietate. Mediu toxic. Teama de părerile altora. Zona de confort. Nu se dezlipeau de mine.

Norocul meu a fost să-mi dau seama că, dacă nu fac ceva rapid pentru mine, îmi sabotez singură viitorul.

Sunt Teo Argint, jurnalistă de televiziune și presă scrisă, în Oltenia. De câțiva ani m-am mutat în Craiova, dar m-am născut în Gorj.

Am 23 de ani și, la fel ca și tine probabil, şi eu sunt frustrată pe… lucruri care se întâmplă în societatea asta. Sunt nemulțumită de neregulile ei, de mizeriile care se fac, de nedreptatea care, de multe ori, îi pune pe un piedestal pe cei care nu merită, în timp ce oamenii muncitori sunt uitați într-un colţ. Oameni care sunt nevoiți să lupte triplu față de cei care doar au primit. Pentru că ei n-au avut context favorabil în care să li se… întâmple lucruri.

Dar lucrurile nu se întâmplă pur şi simplu. Ele apar dacă tu, cel care eşti în centrul lor, contribui direct sau indirect la transformarea lor.

Așadar, eu aleg să contribui, nu să mă plâng.

„NU TE IROSI!” este proiectul meu de suflet.  Proiectul prin care vreau să scot în faţă OMUL, aşa frumos şi implicat în societate cum poate fi. Poate de asta am și ales meseria de jurnalist. Pentru că mi-a placut mereu să vorbesc cu oamenii, să le ascult poveştile, să creez legături şi să rămân cu învăţături concrete din conexiunea cu ei.

CUM O SĂ FAC ASTA:
– Prin podcasturile “Nu te irosi” de pe youtube, din care mă hrănesc pur și simplu cu energie. Aici discut, într-o atmosferă cozy la cafea, cu tineri smart şi care nu şi-au bătut joc de timpul lor. Tineri care au devenit antreprenori, sportivi, angajaţi în domenii-cheie sau pur şi simplu şi-au creat cea mai bună versiune a lor. Tineri împliniți personal și profesional. Interviurile cu ei le vei găsi şi aici, pe site, dar îți sugerez să arunci un ochi și să dai subscribe pe canalul de youtube .

-Prin campanii- majoritatea, în școli, unde mentorii „NU TE IROSI” să le vorbească direct elevilor interesați de meseria lor ce anume presupune aceasta. Aici mi-aș dori să creez o punte între antreprenor și viitor om de carieră. Pentru că un copil trebuie să vadă și să experimenteze, nu doar să i se spună.

-Prin interviuri, articole și alte povești impresionante.

-Prin… eei, dar o să vezi singur.

Focusul meu este pe generaţiile care vin. Pe adolescenţii care au nevoie de motivație și inspirație. Care cred că nu pot, dar care se înșală. Prin puterea exemplului îi putem ajuta să ia acțiune.

Suntem tineri şi entuziaşti. Drumul abia începe. 🧡

Distribuie acest proiect în reţeaua ta de prieteni. Fiecare dintre noi avem pe cineva care are nevoie să vadă asta.
Fii om de calitate și… NU TE IROSI!