Evenimente pentru care ai încercuit de luni bune data din calendar. Party-uri la piscină sau locuri din țară care-ți măresc pupilele și pentru care ți-ai dori să te poți teleporta. El le dă viață prin unealta ce i-a devenit cel mai bun prieten, dar și partener ideal în afaceri.

Ion Mihăescu  este un fotograf cu experiență din Craiova, fondator al proiectului IM Media E prezent oriunde simte potențial de stocat o poveste aparte în imagini.

Dintr-o joacă. Așa a început totul în urmă cu… vreo 25 de ani. În studenție avea ochiul format pentru detalii. Îi plăcea să scoată în evidență tot ce era mai frumos. Așa s-a apucat de fotografie și de filmări. Doar în timpul liber însă, pentru că nu-i era ușor să se împartă între facultate și evenimentele la care deja primea solicitări.

„Prietenii au tot văzut ce fac și au început să mă solicite. Apoi joaca s-a îngroșat, au venit clienți serioși, așa că am investit în mine, în echipament și, surpriză, joaca a devenit o afacere! Apoi am rămas fără prieteni, pentru că nu mai aveam timp de ieșit cu ei”, povestește glumind fotograful.

Și s-a jucat frumos. Atât de frumos încât, de multe ori, își ia ghiozdanul în spinare și pleacă prin România, în locurile de poveste. Se întoarce nu doar încărcat emoțional, ci și cu bagajul plin de emoții pentru o viață, surprinse în filmările sale.

Cele mai dragi proiecte îi sunt festivalurile pe care le-a filmat (cum ar fi festivalul Eminescu de la Craiova), dar și poveștile pe care le-a creat, având în prim-plan evenimentele cele mai importante pentru client: cununia, botezul, aniversarea.

„De ce imagine?! Pentru că exprimă mult, peste o mie de cuvinte, ar zice unii! Dacă o imagine valorează peste o mie de cuvinte, imaginați-vă ce poate face un videoclip: totul e viu! Iar rezultatul este mult mai mult decât imagine! E POVESTE!!!”, este, pe scurt, ideea din spatele proiectului IM Media.

Dacă vrei ca evenimentul tău să rămână nu doar o amintire, ci să fie împachetat într-un story special, viu, poți vedea munca și proiectele lui Ion Mihăescu aici  și aici .

2002, 2023

VIDEO. Povestea eroilor patrupezi din Craiova, trimiși în Turcia, să găsească victimele aflate sub dărâmături. „Sunt câini care gândesc și apoi acționează, iar asta face diferența când te expui la condiții aprige”

Câinii nu sunt doar cei mai buni prieteni ai oamenilor, ci și eroii lor. O demonstrează șase patrupezi din Craiova, trimiși în Turcia să găsească victimele cutremurelor, aflate sub dărâmături. După misiuni dure,